DE ADVOCATEN

mr. M.M.C. (Marc) van de Ven
Advocaat 
(0485) 57 42 44

Mr. M.M.C. van de Ven heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht
- Arbeidsmediation
- Collectief ontslag
- Internationaal arbeidsrecht
- Medezeggenschap

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 

mr. I.J.A.J. (Ivo) Hanssen
Advocaat
(0485) 57 42 44

mr. I.J.A.J. Hanssen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het gebied van Verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


mr. E.E. (Emma) Frenken
Advocaat
(0485) 57 42 44


Mr. E.E. Frenken heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht
- Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
- Internationaal privaatrecht
- Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 


4